Aydınlıkevler İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda; doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, Türk Dilini doğru kullanan; güzel ülkemizi ve dilimizi, hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir...

Misyon: Kurumumuzda eğitim öğretim imkânı bulanlara; nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, kültürüne ve diline sahip çıkan bireyler yetiştirerek ilköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.

Başarılar:

Isınma: Doğal Gaz
Servis Bilgisi: Öğrencilerimizin % 85 i servislerle okula ulaşmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuz bahçesinde geleneksel çocuk oyunları ve bahçe satrancı oynanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Sınıflarımızın tüm şubelerinde okul içi projeler uygulanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ KA229 Projemiz 2019 Yılında kabul edildi.4 Ülkeden İspanya,Belçika,Makedonya ve Romanya dan ortaklarımızla 9-16 şUBAT 2020 Tarihinde Türkiye Hareketliliğimizi gerçekleştirdik.Eylül2021 de Romanya-Beiuş şehrinde, yine Kasım2021 de Makedonya Köprülü Lozovo şehrinde hareketlilik düzenledik. Erasmus+ KA229 Projemiz İspanya ve Belçika hareketlilikleri ile tamamlanacaktır.

WEB - https://aydinlikevlerilkokulu78.meb.k12.tr

Adres - AYDINLIKEVLER MAH. 502. CAD. AYDINLIK EVLER İLKOKULU BLOK NO: 20 MERKEZ / KARABÜK

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Aydınlıkevler Mahallesi önceleri 170 müstakil evin bulunduğu bir yerleşim yeri iken son zamanlarda hızla kooperatifleşen bir mahalle haline gelmiştir.Her geçen gün mahallenin yerleşim alanı ve nüfusu genişlemektedir.Mahallemizde 1 Anadolu Öğretmen Lisesi bulunmaktadır.

Ulaşım Terminalden 3km uzaklıkta olup; Aydınlıkevler Mahallesi hattı yönündeki tüm şehir içi minübüs ve otobüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır. Minübüsler şehir içi minübüs terminalinden hareket etmektedir. Ayrıca 100. yıl hattındaki 3 minübüsle okulumuza ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km