T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARABÜK / MERKEZ - Aydınlıkevler İlkokulu

Aydınlıkevler İlkokulu

Telefon
3704128570
Belgegeçer
3704128570
WEB
https://aydinlikevlerilkokulu78.meb.k12.tr
Adres
AYDINLIKEVLER MAH. 502. CAD. AYDINLIK EVLER İLKOKULU BLOK NO: 20 MERKEZ / KARABÜK
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda; doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, Türk Dilini doğru kullanan; güzel ülkemizi ve dilimizi, hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir...
Misyon
Kurumumuzda eğitim öğretim imkânı bulanlara; nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, kültürüne ve diline sahip çıkan bireyler yetiştirerek ilköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.
Başarılar
Öğretmen :24
Öğrenci :425
Derslik :16
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :35
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
9:00-15:00
Isınma
Doğal Gaz
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Terminalden 3km uzaklıkta olup; Aydınlıkevler Mahallesi hattı yönündeki tüm şehir içi minübüs ve otobüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır. Minübüsler şehir içi minübüs terminalinden hareket etmektedir. Ayrıca 100. yıl hattındaki 3 minübüsle okulumuza ulaşım mümkündür.
Servis Bilgisi
Öğrencilerimizin % 85 i servislerle okula ulaşmaktadır.
Yerleşim Yeri
Aydınlıkevler Mahallesi önceleri 170 müstakil evin bulunduğu bir yerleşim yeri iken son zamanlarda hızla kooperatifleşen bir mahalle haline gelmiştir.Her geçen gün mahallenin yerleşim alanı ve nüfusu genişlemektedir.Mahallemizde 1 Anadolu Öğretmen Lisesi bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
3 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Okulumuz bahçesinde geleneksel çocuk oyunları ve bahçe satrancı oynanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Sınıflarımızın tüm şubelerinde okul içi projeler uygulanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus+ KA229 Projemiz 2019 Yılında kabul edildi.4 Ülkeden İspanya,Belçika,Makedonya ve Romanya dan ortaklarımızla 9-16 şUBAT 2020 Tarihinde Türkiye Hareketliliğimizi gerçekleştirdik.Eylül2021 de Romanya-Beiuş şehrinde, yine Kasım2021 de Makedonya Köprülü Lozovo şehrinde hareketlilik düzenledik. Erasmus+ KA229 Projemiz İspanya ve Belçika hareketlilikleri ile tamamlanacaktır.
Yazdır