Aydınlıkevler İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda; doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, Türk Dilini doğru kullanan; güzel ülkemizi ve dilimizi, hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir...

Misyon: Kurumumuzda eğitim öğretim imkânı bulanlara; nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, kültürüne ve diline sahip çıkan bireyler yetiştirerek ilköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 9:00-14:50
Isınma: Doğal Gaz
Bağlantı: ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03704128570

Belgegeçer - (370) 412 8570

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://aydinlikevlerilkokulu78.meb.k12.tr

Adres - AYDINLIKEVLER MAHALLESİ 502. CAD. NO18 MERKEZ / KARABÜK

Fen Laboratuvarı :1
Yemekhane :1

Yerleşim Yeri - Aydınlıkevler Mahallesi önceleri 170 müstakil evin bulunduğu bir yerleşim yeri iken son zamanlarda hızla kooperatifleşen bir mahalle haline gelmiştir.Her geçen gün mahallenin yerleşim alanı ve nüfusu genişlemektedir.Mahallemizde 1 Anadolu Öğretmen Lisesi bulunmaktadır.

Adres - AYDINLIKEVLER MAHALLESİ 502. CAD. NO18 MERKEZ / KARABÜK

Ulaşım Terminalden 4km uzaklıkta olup; Aydınlıkevler Mahallesi hattı yönündeki tüm şehir içi minübüs ve otobüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır. Minübüsler şehir içi minübüs terminalinden hareket etmektedir. Ayrıca 100. yıl hattındaki 3 minübüsle okulumuza ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km