KARABÜK / MERKEZ - Aydınlıkevler İlkokulu

Şaban YILDIRIM - Okul Müdürü

Karabük’te doğdu. İlk orta ve Lise öğrenimini Karabük te tamamladı.1994 Yılında Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesini bitirdikten sonra Sınıf Öğretmeni olarak Trabzon Merkez 24 Şubat İlkokuluna tandı.1994-1997 yılları arasında Trabzon Şalpazarı Çetrik İlköğretim Okulunda Müdür Yetkili Öğretmen olarak çalıştı.1997 Yılında eş durumundan Karabük Yenice Satuk Balıkısık İlköğretim okuluna atandı. Yenice Kalaycılar İlkokulunda görevlendirme olarak çalıştı.2000-2002 Yılında Cumayanı Armağan İlköğretim Okulunda Müdür Yetkili Öğretmen olarak görev yaptı.2002 Yılında eş durumu ile Karabük Eskipazar Yatılı ilköğretim Bölge okuluna görevlendirmesi yapıldı. Aynı yıl bulunduğu okulda norm fazlası olduğu için Merkez 60.Yıl Vali Nafiz Kayalı İlköğretim Okulunda Sınıf öğretmeni olarak görevlendirildi.2003 Yılında aynı okula kadrolu olarak atandı.2003-2005 Yılları arasında Sınıf Öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra aynı okula Müdür Yardımcısı olarak atandı. Müdür yardımcılığı görevi yargı yolu ile iptal edilince öğretmenliğe geri döndü. 2007-2008 Yılında okul Müdür Vekili olarak görevlendirildi. 2010 Yılında yöneticilik sınavlarını kazanarak asaleten 60.Yıl Vali Nafiz Kayalı İlköğretim Okuluna Müdür olarak atandı. 2012 Yılında 6287 sayılı kanun ile İlköğretim Okulları İlkokul ve Ortaokul olarak ayrılınca İlkokulda okul Müdürü olarak göreve devam etti. 2014 Yılında Okul Müdürleri için uygulana 4 yıllık görev süresi dolduğu için ikinci kez aynı okula okul müdürü olarak atandı.2018 Yılında aynı okulda 8 yıllık görev süresini doldurduğu için Karabük Merkez Aydınlıkevler İlkokuluna Okul Müdürü olarak atanıp 15.08.2018 tarihinde göreve başlamıştır. Okul Müdürü Şaban YILDIRIM evli ve iki çocuk babasıdır.2016 Yılında Amasya Üniversitesinde Yüksek Lisansını tamamlamıştır.2011 Yılında Erasmus+ Projeleri ile Almanya, Çek Cumhuriyeti ve Avusturya da, yine 2017 Yılında Erasmus+ Proje koordinatörü olarak Hollanda, Belçika ve Fransa da eğitim çalışmalarında bulundu. 2021 Eylül ayında  Romanya Cluj da Proje çalışmalarına katıldı.Yine 2021 Kasım ayında Makedonya,2022 Şubat ayında İspanya Almeria da ve 2022 Mayıs ayında Belçika Cherleoi de eğitim çalışmalarında bulundu.Halen Aydınlıkevler İlkokulunda okul müdürü olarak görevine devam etmektedir.